Farlands Early Access komt op 24 juli naar Steam!

Jan
Jan
2 Min Read

JanduSoft en L&V kondigen trots aan dat hun nieuwste spel, Farlands, op 24 juli in Early Access beschikbaar zal zijn op Steam. Dit innovatieve ruimtelandbouwspel nodigt spelers uit om hun drukke leven achter zich te laten en een nieuw avontuur te beginnen aan de rand van de melkweg

In Farlands krijgen spelers een verlaten planeet in handen die de perfecte plek belooft te zijn voor een verandering van levensstijl. Met weinig meer dan een oud ruimteschip moet je onkruid wieden, paden vrijmaken, velden terugwinnen en repareren wat de tijd heeft vernietigd. Het belangrijkste doel is om van deze verlaten planeet een bloeiende woning te maken.

Farlands biedt een unieke ruimteverkenningservaring met verzamelelementen. Hoewel je schip betere dagen heeft gekend, kan het je nog steeds tussen de verschillende planeten van het zonnestelsel vervoeren. Hier kun je middelen verzamelen om de boerderij, het gereedschap en het schip te upgraden. Het beheer van hulpbronnen is cruciaal om voldoende brandstof te hebben en niet in je schip te hoeven slapen

Het spel combineert klassieke boerderijmechanismen met innovatieve gameplay in een pixelart-stijl vol details en kleur. Het biedt een ervaring geschikt voor alle leeftijden, waar spelers hun tijd kunnen besteden aan het verzamelen, bewerken en leren kennen van de melkweg onder prachtige technische achtergronden.

Farlands draait niet alleen om landbouw en exploratie, maar ook om het opbouwen van een gemeenschap. Je krijgt de kans om met de overgebleven bewoners van het zonnestelsel te communiceren, hen te helpen voorkomen dat het hele systeem instort, relaties aan te gaan en zelfs liefde te vinden.

Farlands Early Access komt op 24 juli naar Steam voor €14,99. Mis deze kans niet om een van de eersten te zijn die deze nieuwe wereld ontdekt en vormgeeft.

Share This Article
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *