Nieuwe Piratengame Shadow Gambit: The Cursed Crew Onthult Prijsdetails

Jan
Jan
2 Min Read

Ahoy avontuurlijke zielen!

Het is weer die tijd waarin piratenfans hun ooglapjes op kunnen zetten en zich kunnen voorbereiden op een nieuw avontuur op volle zee. Maar voordat je je zwaard en haak ter hand neemt, laten we je op de hoogte brengen van het laatste nieuws over de prijs van het langverwachte spel Shadow Gambit: The Cursed Crew.

De meesterbreinen achter deze game hebben eindelijk het anker gelicht en de prijs onthuld die je moet neertellen om de roekeloze wereld van Shadow Gambit te betreden. Voor slechts €39,99 kun je jezelf onderdompelen in dit buitengewone avontuur. Maar wacht, er is meer! Voor degenen die hun piratenhart willen laten spreken, is er de verleidelijke optie van de Digital Supporter Edition, die een tientje extra vraagt.

De Supporter Edition bevat niet alleen het basisspel, maar biedt ook een scala aan extra schatten om je spelervaring nog waardevoller te maken. Denk aan de betoverende originele soundtrack in zowel FLAC- als MP3-formaat, met meer dan 2,5 uur muziek om je in de piratensfeer te houden. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook toegang tot het prachtige artbook en de strategiegids (beschikbaar in PDF-formaat en helaas alleen in het Engels). Dit alles komt samen in de Supporter Edition, die verkrijgbaar zal zijn voor €49,99, of het equivalent in USD.

Helaas, matrozen van andere platforms, deze schatkaart leidt slechts naar één locatie: PC-land. De game zal beschikbaar zijn op verschillende PC-platforms, waaronder Steam, Epic Games Store en GOG. Dus, of je nu al lang een wanhopige piratenkapitein wilt zijn of gewoon nieuwsgierig bent naar een beetje kielhalen en schattenjagen, Shadow Gambit: The Cursed Crew belooft een avontuur dat het wachten waard is.

Haal de touwen aan, poets je kanonnen op en maak je klaar om de mysterieuze wateren van Shadow Gambit: The Cursed Crew te verkennen. De zee roept, en het is aan jou om te antwoorden!

Share This Article
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *