Gerucht: Playstation mogelijk een PlayStation 5 Slim?

Jan
Jan
2 Min Read

Sony werkt volgens hardnekkige geruchten aan een nieuw model van de PlayStation 5. Het mogelijke model heeft de informele naam PlayStation 5 Slim gekregen, wat doet vermoeden dat het een compactere versie zou kunnen zijn. Er zijn echter ook speculaties dat het nieuwe model een aanpassing zou kunnen zijn met een optionele disc drive, wat Sony in staat zou stellen om slechts één apparaat te produceren in plaats van twee, zoals momenteel het geval is.

De verwachting is dat dit najaar het nieuwe PlayStation 5-model zal worden gelanceerd. Nick Baker van Xbox Era heeft onlangs via Twitter laten weten dat er een show gepland staat voor augustus, waarin Sony naar verluidt de onthulling van het nieuwe PlayStation 5-model zal doen. Het is mogelijk dat de onthulling zelfs iets eerder kan plaatsvinden vanwege een overwinning van Microsoft in een rechtszaak tegen de FTC, hoewel het verband hiertussen niet direct duidelijk is.

Het evenement waarin Sony naar verwachting de nieuwe PlayStation 5 zal onthullen, volgt mogelijk in de lijn van het eerdere onthullingsmoment voor de DualSense Edge vorig jaar. Dit geeft aan dat hardwareaankondigingen niet uitsluitend beperkt zijn tot een specifieke gelegenheid zoals een PlayStation Showcase of State of Play.

Hoewel er ook sprake kan zijn van een nieuwe State of Play of Showcase, lijkt het echter enigszins voorbarig gezien de recente editie die in mei heeft plaatsgevonden.

Gamers en fans van de PlayStation 5 kunnen dus in spanning afwachten op het komende evenement in augustus, waar Sony mogelijk alle details zal onthullen over het nieuwe model van hun geliefde spelconsole. Het is nog onduidelijk of het daadwerkelijk een PlayStation 5 Slim wordt of een aangepast model met een optionele disc drive, maar de verwachtingen zijn hooggespannen.

Share This Article
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *