Wolverine’s Adamantium Claws: LEGO Marvel Set biedt fans een nieuwe bouwervaring in X-Men 97′ stijl!

Jan
Jan
2 Min Read

Voor de fervente X-Men fans en met name de aanhangers van het iconische personage Wolverine, is er goed nieuws in het verschiet. Vanaf 1 augustus kunnen zij hun hart ophalen met de langverwachte release van de LEGO Marvel 76250 Wolverine’s Adamantium Claws bouwset. Maar er is meer! Een pre-order optie is nu beschikbaar, waardoor de set al op 1 augustus verzonden kan worden naar de gelukkige kopers.

De LEGO Marvel 76250 Wolverine’s Adamantium Claws bouwset belooft een eerbetoon te zijn aan de fans van LEGO Marvel en Wolverine. Deze set brengt ons terug naar de nostalgische X-Men 97′ tijdperk, waarin de bouwbare hand van Wolverine met zijn beruchte Adamantium klauwen centraal staat. Met deze vlijmscherpe klauwen kan Wolverine vrijwel elk materiaal doordringen. De set voegt zich hiermee bij de reeks bouwbare relikwieën uit het Marvel thema en biedt fans de mogelijkheid om hun favoriete mutantheld op unieke wijze te eren.

De LEGO Marvel 76250 Wolverine’s Adamantium Claws bouwset zal vanaf 1 augustus verkrijgbaar zijn. Met 596 onderdelen kunnen fans de iconische hand van Wolverine met zijn kenmerkende klauwen nauwkeurig nabouwen. De set is geprijsd op €74,99 en biedt daarmee een geweldige toevoeging aan elke verzameling. Voor degenen die niet kunnen wachten, is het nu mogelijk om de set alvast te bestellen en ervoor te zorgen dat deze op 1 augustus direct wordt verzonden.

Of je nu een fan bent van LEGO, Marvel, Wolverine of gewoon op zoek bent naar een uniek bouwavontuur, de LEGO Marvel 76250 Wolverine’s Adamantium Claws bouwset is een must-have voor elke liefhebber. Mis deze kans niet om een stukje X-Men geschiedenis te creëren en voeg deze bijzondere set toe aan je collectie. Wees er snel bij, want deze set zal ongetwijfeld snel de harten van fans veroveren en mogelijk snel uitverkocht raken!

Share This Article
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *