Ontdek de magie van LEGO in de nieuwe sets van juli 2023

Jan
Jan
5 Min Read

Juli is een betoverende maand voor Disney-fans, want LEGO komt met twee nieuwe sets waarin de magie tot leven komt. Of je nu altijd al gedroomd hebt van een Disney kasteel of liever de iconische momenten uit Hocus Pocus herbeleeft, LEGO heeft voor ieder wat wils. Daarnaast kunnen piratenliefhebbers hun hart ophalen met een klassiek thema. Hier zijn de nieuwe LEGO sets die in juli 2023 worden uitgebracht:

LEGO Disney 43222 Disney Castle De LEGO Disney 43222 Disney Castle set is een eerbetoon aan het iconische kasteel dat je aan het begin van Disney-films ziet. Deze set wordt uitgebracht ter ere van het 100-jarig bestaan van Disney en bevat verwijzingen naar 14 klassieke Disney-films, waaronder Steamboat Willie, Sneeuwwitje, De prinses en de kikker en Moana.

Met 4837 onderdelen is deze set indrukwekkend in omvang, met een hoogte van 80 cm, breedte van 59 cm en diepte van 33 cm. De LEGO Disney 43222 Disney Castle heeft een verkoopadviesprijs van €399,99 en is exclusief verkrijgbaar voor VIP-leden vanaf 1 juli 01:00 uur via de LEGO-webshop. Niet-VIP-leden kunnen de set vanaf 4 juli aanschaffen.

LEGO Icons 10320 Eldorado Fortress Leer de piraten een lesje met de LEGO Icons 10320 Eldorado Fortress. Deze set is een eerbetoon aan de LEGO 6276 Eldorado Fortress uit 1989. Verken de kerker, beklim de toren met kanon en bezoek het kantoor van de admiraal. Red de piraten of sluit ze op in de gevangenis. De set is deels modulair, waardoor je verschillende indelingen kunt creëren.

Met 2509 onderdelen heeft deze set een hoogte van 27 cm, breedte van 70 cm en diepte van 24 cm. De LEGO Icons 10320 Eldorado Fortress heeft een verkoopadviesprijs van €214,99 en is exclusief verkrijgbaar voor VIP-leden vanaf 4 juli 01:00 uur via de LEGO-webshop. Vanaf 7 juli is de set beschikbaar voor iedereen.

LEGO Ideas 21341 Hocus Pocus – The Sanderson Sisters’ Cottage Herbeleef de betovering van de eerste Hocus Pocus-film met de LEGO Ideas 21341 Hocus Pocus – The Sanderson Sisters’ Cottage. Verken het huisje van de heksen uit de film en neem deel aan het spannende eindgevecht op het kerkhof. Deze set zit boordevol verwijzingen en ‘easter eggs’ voor de fans. Bovendien kan het huisje van de Sanderson Sisters worden omgetoverd tot het Sanderson Witch Museum. Als je minder affiniteit hebt met het Hocus Pocus-thema, kun je het gebouw ook gebruiken in een middeleeuwse setting, omdat het perfect naast de LEGO Ideas Medieval Blacksmith past.

Met 2316 onderdelen heeft deze set een hoogte van 27 cm, breedtevan 27 cm en diepte van 23 cm. De LEGO Ideas 21341 Hocus Pocus – The Sanderson Sisters’ Cottage heeft een verkoopadviesprijs van €229,99 en is exclusief verkrijgbaar voor VIP-leden vanaf 1 juli 01:00 uur via de LEGO-webshop. Niet-VIP-leden kunnen de set vanaf 4 juli aanschaffen.

Naast deze drie nieuwe sets zijn er ook andere LEGO-releases in juli 2023, waarvan je een overzicht kunt vinden op de LEGO-website. Of je nu een Disney-liefhebber, een piraat of een fan van Hocus Pocus bent, er is zeker een LEGO-set die bij jouw smaak past.

Naast de nieuwe sets zijn er ook speciale promoties en aanbiedingen beschikbaar in juli. Hoewel er in de afgelopen maanden weinig bekend was over aankomende promoties, hebben we enkele details en geruchten verzameld in ons LEGO Promoties juli 2023 overzicht. Neem een kijkje om te zien welke speciale deals je kunt scoren.

Wees er snel bij, want deze sets zijn vaak populair en kunnen snel uitverkocht raken. Ga naar de LEGO-webshop en ontdek welke nieuwe sets jouw LEGO-collectie kunnen verrijken. Welke set ga jij kopen en welke magische avonturen ga je beleven met LEGO in juli 2023?

Share This Article
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *