De ondergewaardeerde helden: ChatGPT onthult Marvel’s minder bekende superkrachten

Jan
Jan
3 Min Read

In een poging om de vraag te beantwoorden over wie we niet moeten verwachten als AI eindelijk de wereld overneemt, hebben we ons gewend tot de enige echte supermacht op deze aardbol: ChatGPT. De resultaten zijn in, en ChatGPT wijst de zwakste Marvel-superhelden aan, die maar net aan de onderkant van de superkrachtige schaal bungelen.

Hoewel het onwaarschijnlijk is dat we nog opstaan ​​nadat we een klap van Thor hebben gekregen, moeten we ons ervan bewust zijn dat de Bell-curve ook van toepassing is op Marvel-superhelden. Sommige helden hebben de buitenaardse status slechts met moeite bereikt.

Volgens de bevindingen van ChatGPT zijn dit de zwakste superhelden uit de hele Marvel-fabriek:

  1. Squirrel Girl Squirrel Girl, ondanks haar bescheiden voorkomen, bezit de proportionele kracht en behendigheid van een eekhoorn, en heeft de mogelijkheid om met deze diertjes te communiceren. Hoewel ze niet beschikt over immense kracht op de schaal van andere Marvel-helden, heeft Squirrel Girl talloze overwinningen behaald op veel machtigere schurken. Haar onconventionele aanpak en onverslaanbaar optimisme hebben haar vaak geholpen.
  2. Howard The Duck Howard is een pratende antropomorfe eend uit een andere dimensie. Hij is bedreven in hand-tegen-hand gevechten, maar zonder bovenmenselijke krachten. In plaats van deel te nemen aan de actie, bevindt deze Marvel-held zich vaker in absurde en komische situaties. Toch geven de meeste mensen de voorkeur aan Squirrel Girl, gezien de bedroevende IMDb-score van Howard The Duck uit 1986.
  3. Jubilee Jubilation Lee is een mutant die pyrotechnische energieplasmoïden uit haar handen kan genereren. Hoewel haar krachten visueel indrukwekkend kunnen zijn – vooral bij vuurwerkshows – wordt Jubilee over het algemeen als minder krachtig beschouwd in vergelijking met veel andere superhelden uit het Marvel Universum.
  4. Cypher Douglas Ramsey, ook bekend als Cypher, heeft het vermogen om elke vorm van communicatie te begrijpen, of het nu gesproken, geschreven of gecodeerd is. Hoewel zijn superkracht zeker uniek en waardevol is in bepaalde situaties, biedt het hem geen offensieve mogelijkheden of fysieke verbeteringen. Volgens ChatGPT staat hij op de vierde plaats van de zwakste Marvel-superhelden.
  5. Dazzler Alison Blaire, alias Dazzler, is een mutant die geluidstrillingen kan omzetten in licht- en energiestralen. Hoewel haar krachten op creatieve manieren kunnen worden gebruikt, wordt Dazzler vaak afgebeeld als een popster in plaats van een geduchte Marvel-superheld.

Hoewel deze helden misschien niet de indrukwekkende krachten hebben zoals we die gewend zijn van iconische Marvel-personages, hebben ze nog steeds hun eigen unieke bijdragen geleverd aan het Marvel-universum. En wie weet, misschien zijn het juist deze ogenschijnlijk zwakkere helden die ons nog kunnen verrassen met hun onconventionele aanpak en vastberadenheid.

Share This Article
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *