Ziggo verruimt standaardpakket gedurende hele zomer

Jan
Jan
3 Min Read

Ziggo maakt NPO 2 Extra beschikbaar voor alle klanten tijdens zomerfestivals

Amsterdam, 21 juni 2023 – Ziggo, een van de grootste telecomproviders in Nederland, heeft aangekondigd dat het Nederlandse themakanaal NPO 2 Extra van de publieke omroep tot 4 september gratis beschikbaar zal zijn voor al haar klanten. Deze beslissing is genomen vanwege de exclusieve registraties van diverse muziekfestivals die deze zomer op NPO 2 Extra te zien zullen zijn. Na 4 september zullen klanten een aanvullend abonnement op Ziggo Movies & Series XL of TV Zenders Plus moeten hebben om toegang te krijgen tot het kanaal.

Deze zomer zullen Ziggo-klanten kunnen genieten van de registraties van verschillende populaire muziekfestivals op NPO 2 Extra. Naast het bekende North Sea Jazz-festival, dat plaatsvindt van 7 tot en met 9 juli, zal het kanaal ook live beelden uitzenden van het geweldige Lowlands Live-festival van 18 tot en met 20 augustus, en het sfeervolle Into the Great Wide Open-festival van 31 augustus tot en met 3 september.

Om naar NPO 2 Extra te kijken via een decoder of rechtstreeks via de televisie, is een TV Standaard abonnement vereist. Echter, met behulp van Ziggo GO, de streamingdienst van Ziggo, kunnen alle Ziggo-klanten het publieke themakanaal gedurende de zomer bekijken. NPO 2 Extra is niet alleen beschikbaar bij Ziggo, maar ook bij alle andere providers op voorkeuzekanaal 82. Bij de meeste andere aanbieders is NPO 2 Extra deze zomer echter alleen te zien met een aanvullend tv-abonnement.

Dankzij deze tijdelijke toegankelijkheid van NPO 2 Extra zullen muziekliefhebbers in het hele land de kans krijgen om de energieke optredens, bijzondere sfeer en unieke momenten van deze populaire muziekfestivals mee te beleven. Ziggo blijft zich inzetten om haar klanten een breed scala aan entertainmentopties te bieden, en deze stap om NPO 2 Extra open te stellen voor alle klanten tijdens de zomerfestivals is daar een mooi voorbeeld van.

Over Ziggo: Ziggo is een toonaangevende Nederlandse telecomprovider die breedbandinternet, televisie en telefoniediensten levert aan miljoenen klanten in Nederland. Het bedrijf streeft ernaar om innovatieve en betrouwbare diensten aan te bieden die aansluiten bij de behoeften van de moderne consument. Naast het bieden van een uitgebreid zenderaanbod en premium content, is Ziggo constant bezig met het verbeteren van haar diensten en het uitbreiden van haar entertainmentaanbod.

Share This Article
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *